Facadebeklædning i Århus

Specialister i facadearbejde og facadebeklædning

Har du brug for erfarne hænder til at renovere eller udføre facadearbejde og facadebeklædning – enten til din private bolig eller til virksomheden?

Hos Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen i Århus har vi mange års erfaring med alle former for facadearbejde, og vi hjælper dig med at give din bygning en unik facade.

Facadebeklædning

Facadebeklædningen er en vigtig del af en bygning – og facaden er ofte det første, du ser, når du besøger en bygning. Men når en facade skal beklædes, handler det ikke kun om det visuelle. Det handler i lige så høj grad om, at løsningen skal være funktionel, og at kvaliteten skal være i top. Vi kan garantere dig alle 3 dele, og vores vigtigste arbejde er at få visualitet, funktionalitet og kvalitet til at gå hånd i hånd.

Facadebeklædning findes i et væld af forskellige løsninger, og hvad end du ønsker aluminium, kobber, zink eller noget helt andet, kan vi lave det.

Vil du vide, hvad vi har lavet?

Som gode eksempler på solidt og veludført facadearbejde, herunder facadebeklædning, udført af vores dygtige medarbejdere, henviser vi til vores projekter med bl.a. REMA 1000, Vestre Landsret, Arla Domicil og Svane Kollegiet, som er værd at besøge.

Alle er eksempler på, hvad vores dygtige medarbejder kan, og det viser, hvordan godt håndværk er med til at skabe værdi og give bygningerne en særlig karakter. Veludført facadearbejde er alle pengene værd, og du vil ikke fortryde det.

Blikarbejde efter dit behov

Som blikkenslager står vi klar til at hjælpe med alle opgaver indenfor facadebeklædning og andet facadearbejde, hvor I har behov for det. Vi holder til på Gunnar Clausens Vej 19A i Viby, men har mulighed for at komme vidt omkring. Kontakt os gerne i god tid på 86 22 26 00, så kan vi give dig svar på, hvorvidt vi har mulighed for at hjælpe i netop dit område.

Vi står klar til at hjælpe i dag

Fra vores adresse i Viby kan vi nemt komme ud og give en hånd med i de fleste byer.

Ring i dag på 86 22 26 00 eller skriv til os, så finder vi en dag, hvor vi kan mødes og snakke nærmere om dine behov og ønsker.