Inddækninger

Inddækninger

Et blikkenslagerfirma i trit med den arkitektoniske udvikling

Hos os i Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen ApS har vi i mere end 30 år udført et væld af forskellige opgaver for såvel virksomheder og private samt stat, kommuner og boligforeninger. I de seneste år har den moderne arkitektur bragt en renæssance til faget, der har gjort inddækning af falsede tage og facader i bl.a. kobber, zink og andre spændende metaller meget populære. Derfor kan du selvfølgelig også kontakte vores kontor i Viby, hvis du mangler ekspertise på netop dette område.

Inddækning fokuserer på både skønhed og sikkerhed

Inddækninger er som udgangspunkt ment til at sikre tætheden mellem tagets forskellige dele. De beskytter dig mod vejrlige og for blandt andet at undgå problemer med råd og svamp, der kan opstå, hvis der trænger vand ind i bygningen. Inddækninger blev i gamle dage typisk lavet med blyplader, men det er imidlertid blevet forbudt, da man har opdaget, at materialet er giftigt for mennesker. Nu findes der i stedet inddækningsløsninger i blandt andet zink og kobber, der både giver et smukt æstetisk udtryk og fungerer som en kvalitetssikker foranstaltning mod indtrængning af nedbør. Disse løsninger kan du også finde hos os i Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen, og du kan læse mere om de enkelte nedenunder.

Zinkinddækning: en holdbar og kosteffektiv løsning

Zinkinddækning er en klassisk løsning, der med tiden er blevet mere populær. Zinkinddækning er en sikker stil, der tiltaler mange, og så er zink et materiale, der gennem årene er blevet væsentligt billigere, end det tidligere har været. Metallet er særdeles reaktivt, hvilket gør, at den naturlige blanke overflade med tiden vil gennemgå en patinering og få sin velkendte, naturlige matgrå overflade. Som følge af eksponering i vind og vejr får den det særlige grå udtryk, der i øvrigt gør metallet særligt modstandsdygtigt overfor vejret og øvrig korrosion. Du får altså:

  • En langtidsholdbar løsning
  • En billigere løsning sammenlignet med alternativer
  • Et unikt matgrå udtryk

Kobberinddækning: særligt velegnet til mørkere tage

De overbevisende argumenter, der føres for kobberinddækning, går ofte på materialets kvalitet, lange levetid og æstetik. Ligesom zinkinddækningen ændres dens patina i kontakt med bestemte vejforhold, hvor den oprindelige røde kobberglans glider over i en række af brune farvetoner. Det er særdeles velegnet til mørkere tage, så der er en klar sammenhæng i bygningens udtryk. Kobber er et eksklusivt halvædelmetal, og hvis man derfor overvejer en kobberinddækning af tag, kvist eller andet, forøger man ikke kun signalværdien af bygningen men også bygningens værdi i det hele taget. Du får altså:

  • Et unikt udtryk i brune toner
  • Overlegen kvalitet og modstandsdygtighed
  • En tilføjelse til bygningens værdi

Vi tilbyder også inddækningsløsninger til facader og andre bygningsdele

Vi tilbyder inddækningsløsninger til tagkant, tagrender, skorstene, facader og andre bygningsdele, hvor der er behov for en sikker tæthed mellem elementets dele. Facadeinddækninger handler ikke kun om det visuelle udryk: det handler også om, at løsningen skal være funktionel og kvaliteten skal være i top. Hos Blikkenslager Steffen Petersen anser vi det som værende vores vigtigste opgave at få de tre elementer til at gå hånd i hånd – uanset opgaven.

Få et uforpligtende og personligt tilbud allerede i dag

Hvis du står og mangler en blikkenslager til et inddækningsprojekt eller andre blikkenslagerprojekter, så tøv ikke med at henvende dig til os på telefonnummer 86 22 26 00 eller på e-mailadressen spblik@spblik.dk. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål, eller hvis du skal bruge et tilbud på en af vores ydelser.

Vi står klar til at hjælpe i dag

Fra vores adresse i Viby kan vi nemt komme ud og give en hånd med i de fleste byer.

Ring i dag på 86 22 26 00 eller skriv til os, så finder vi en dag, hvor vi kan mødes og snakke nærmere om dine behov og ønsker.