Kobberarbejde

Kobberbeklædning og andet kobberarbejde udføres

Leder du efter en kobbersmed til en lille eller stor opgave? – så er vi din foretrukne partner. Vi hjælper med kobberbeklædning og andet kobberarbejde og har den nødvendige ekspertise, der skal til for at løse din opgave.

Mange års erfaring med kobberarbejde

For at kunne kalde sig selv ekspert inden for et område, kræver det ikke mindst mange års erfaring. Den har vi, så derfor er vi i stand til at løse de fleste – hvis ikke alle – problemer man kan støde på i forbindelse med kobberarbejde.

Her hos Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen er vi stolte af de mange kobberopgaver vi har løst, samt de mennesker vi har hjulpet gennem årene. Opgaver, der har betydet, at vi har tilegnet os stor ekspertise, når det gælder kobberarbejde.

Vi er rustet til at løfte projekter af enhver størrelsesorden, fordi vi ved, at vi har det rigtige værktøj og de rette medarbejdere til at klare opgaven.

Skal du have lavet kobberbeklædning på din bygning er vi også firmaet du skal gå til. Kobberbeklædning er et af af de ældste beklædningsmetaller der findes. Det har den klassiske kobber farve til at starte med men med årene bliver det en mere grøn farve som man kender fra gamle bygninger.

Vi vil derfor hjertens gerne hjælpe dig med din kobberopgave, uanset om du repræsenterer en virksomhed, eller skal have hjælp i din private bolig.

Vi står klar til at hjælpe i dag

Fra vores adresse i Viby kan vi nemt komme ud og give en hånd med i de fleste byer.

Ring i dag på 86 22 26 00 eller skriv til os, så finder vi en dag, hvor vi kan mødes og snakke nærmere om dine behov og ønsker.