Skiferarbejde

Skifertag og facade

Leder du efter en pålidelig virksomhed til skifertag eller andet skiferarbejde i Silkeborg, Horsens, Randers, Skanderborg, Herning eller omegn? Så er Blikkeslagerfirmaet Steffen Petersen det rette valg. En af grundene til at der stadig anvendes skifer til facader og tage er, at skifer er et smukt materiale. Skiferbelægning kan nemt forvandle et kedeligt tag, til områdets pæneste og mest indbydende. Derudover er skifer samtidig slidstærkt og har en lang levetid – selv under danske vejrforhold.

Reparation af skifertag – eller helt nyt skifertag

Hvis du i forvejen har et skifertag eller en facade med skifer, behøver vi ikke fortælle dig om de gode kvaliteter ved skifer. Men selvom materialet er af høj kvalitet, vil det med tiden kræve reparationer – ligesom alt andet bygningsværk.

Vi har mange års erfaring med reparation af skiftertag og vedligeholdelse af skiferarbejde. Virksomheden har hjulpet utallige bygherrer og privatpersoner med at vedligeholde skifertage både i forbindelse med almindeligt tageftersyn og med mere omfattende reparationer efter stormvejr eller lignende.

Blikarbejde efter dit behov

Vi står klar til at hjælpe med alle blikopgaver, hvor I har behov for det. Vi holder til på Gunnar Clausens Vej 19A i Viby, men har mulighed for at komme vidt omkring. Kontakt os gerne i god tid på 86 22 26 00, så kan vi give dig svar på, hvorvidt vi har mulighed for at hjælpe i netop dit område.

Vi står klar til at hjælpe i dag

Fra vores adresse i Viby kan vi nemt komme ud og give en hånd med i de fleste byer. Vi kører ofte i Århus, Skanderborg, Silkeborg, Horsens, Randers og Herning, men vi arbejder i hele landet.

Ring i dag på 86 22 26 00 eller skriv til os, så finder vi en dag, hvor vi kan mødes og snakke nærmere om dine behov og ønsker.