Tagarbejde og tagbeklædning i Århus

Få en kyndig hånd til tagarbejde og tagbeklædning

Søger du en dygtig blikkenslager til veludført tagarbejde og tagbeklædning til din private bolig eller virksomheden? Hos Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen i Århus har vi mange års erfaring med tagarbejde og tagbeklædning for både private og erhverv.

Gennem de mange år i faget har vi opbygget en ekspertise som betyder, at vi er blandt de bedste i branchen, når det kommer til tagarbejde og -beklædning. Det er din garanti for, at slutresultatet altid er af høj kvalitet.

Tagarbejde kan udføres med mange forskellige materialer, men vi arbejder typisk med tre materialer – zink, kobber eller skifer.

Tagbeklædning i zink, kobber eller skifer

Her i virksomheden løser vi ofte tagbelægningsopgaver med anvendelse af zink, kobber eller skifer. Alle materialer der holder godt til al slags vejr, uanset om der er tale om en iskold dansk vinter, eller en brandvarm dag i august. Som udsøgte eksempler på veludført skiferarbejde i stor skala, så klik ind på vores Reference side og se nærmere på projekt Broager Kirke og Vestre Sottrup Kirke.

Har du specielle ønsker?

Vi tilbyder naturligvis også tagarbejde udført i andre materialer, hvis du foretrækker det. Der findes mange nye materialer til tagbeklædning, så lad os få en snak om netop dine ønsker.

Tagarbejde og tagbeklædning efter dit behov

Vi står som blikkenslagere klar til at hjælpe med alle opgaver inden for tagarbejde og tagbeklædning, hvor I har behov for det. Vores adresse er Gunnar Clausens Vej 19A i Viby, Århus, men vi har mulighed for at komme rundt til mange steder i det danske land. Kontakt os gerne i god tid på 86 22 26 00, så kan vi give dig svar på, hvorvidt vi har mulighed for at hjælpe i netop dit område.

Vi står klar til at hjælpe i dag

Fra vores adresse i Viby kan vi nemt komme ud og give en hånd med i de fleste byer.

Ring i dag på 86 22 26 00 eller skriv til os, så finder vi en dag, hvor vi kan mødes og snakke nærmere om dine behov og ønsker.