Tagrender og tagrenderens i Århus

Vi tilbyder nye tagrender i zink og kobber samt tagrenderens

Vi ville ikke være et seriøst blikkenslagerfirma, hvis vi ikke også tog os af vedligeholdelse. Udover at tilbyde opsætning af tagrender i fx zink og kobber, så tilbyder vi også vedligeholdelse af tagrender og tagrenderens i Årus og omegn.

Har du nogle fyldte eller beskadigede tagrender? Så vil vi hos Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen hjertens gerne hjælpe dig med tagrenderensning eller vedligeholdelse.

Smarte tagrender i zink og kobber

Når det gælder tagrender, har plastik de sidste mange år været et af de foretrukne materialer. Det er især fordi de er billige. Heldigvis er efterspørgslen på tagrender og nedløb i zink og kobber i dag stærkt stigende. Det har betydet, at plastiktagrender i dag ikke længere er det foretrukne materiale.

Her hos Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen er vi naturligvis glade for den udvikling. Det er vi fordi vi mener, at tagrender og nedløb skal udføres i kobber eller zink. Det holder bedre og ser pænere ud.

Tagrenderens og vedligeholdelse

Vi sørger for grundig tagrenderens og vedligeholdelse, når vi kommer ud til dig. Hvis du overvejer at skifte til zink- eller kobbertagrender, er du også velkommen til at kontakte os på spblik@spblik.dk, eller på telefonnummer 86 22 26 00. Vi sidder klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have angående pris, levetid, anbefalinger, og hvad du ellers er i tvivl om.

Blikarbejde efter dit behov

Skal vi stå for din tagrenderens? Eller har du særlige ønsker til nye tagrender? Vi står som blikkenslager klar til at hjælpe med alle blikopgaver samt til at svare på eventuelle spørgsmål. Vi hører hjemme på Gunnar Clausens Vej 19A i Viby, men kan køre til mange dele af landet. Kontakt os gerne i god tid på 86 22 26 00, så kan vi give dig svar på, hvorvidt vi har mulighed for at hjælpe i netop dit område.

Vi står klar til at hjælpe i dag

Fra vores adresse i Viby kan vi nemt komme ud og give en hånd med i de fleste byer.

Ring i dag på 86 22 26 00 eller skriv til os, så finder vi en dag, hvor vi kan mødes og snakke nærmere om dine behov og ønsker.