Zinkarbejde & zink beklædning i Århus

Få en flot og holdbar zink beklædning

Overvejer du en zink beklædning? Så læs med her og find ud af, hvorfor en zink beklædning er det rigtige valg for dig. Som blikkenslager i Århus holder vi meget af at arbejde med zink og kobber, da disse materialer er gode og solide byggematerialer.

Benyt zink i dit næste byggeprojekt og du vil hurtigt opdage, at det er noget helt for sig selv.

Zink findes i alt omkring os

Zink er et af verdens mest anvendte metaller og findes overalt. Der er zink i alle tænkelige celler, i vandet vi drikker og den jord vi bruger til at dyrke frugt og grønt. Der er endda zink i den luft, vi indånder.

Hvorfor vælge zink?

Som byggemateriale har zink meget at tilbyde. Produkter, der er resultatet af zinkarbejde, er både holdbare og miljøvenlige. Det er en af grundene til, at zink igen er blevet populært. I takt med, at vi de seneste årtier er begyndt at passe bedre på naturen, oplever zink en renæssance i byggeriet i disse år. Vi tilbyder også tagrender i zink.

Zink er holdbart og passer til de fleste huse

Zink passer til stilen på de fleste bygninger og huse. Zink beklædningen er desuden omgivet af et beskyttende lag, der gør, at det kan holde helt op til 30-40 år. Under optimale forhold kan det holde helt op til 100 år, hvilket vi nogle gange ser. Zink beklædning kan derfor for mange være en rigtig god løsning.

Zinkarbejde efter dit behov

Har du spørgsmål til zinkarbejde eller zink beklædning? Selvom vi holder til på Gunnar Clausens Vej 19A i Viby, harr vi mulighed for at komme vidt omkring i landet. Kontakt Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen i god tid på 86 22 26 00, så kan vi give dig svar på, hvorvidt vi har mulighed for at hjælpe hos netop dig.

Vi står klar til at hjælpe dig med zink beklædning

Fra vores adresse i Viby nær Århus kan vi nemt komme ud og give en hånd med i de fleste byer.

Ring i dag på 86 22 26 00 eller skriv til os, så finder vi en dag, hvor vi kan mødes og snakke nærmere om dine behov og ønsker.