Tagrender

Tagrender og nedløb

Vi ville ikke være et seriøst blikkenslagerfirma, hvis vi ikke også tog os af vedligeholdelse.

Hvis du har nogle fyldte eller beskadigede tagrender, vil vi hjertens gerne hjælpe dig med tagrenderensning eller vedligeholdelse.

Smarte tagrender i zink og kobber

Når det gælder tagrender, har plastik de sidste mange år været et af de foretrukne materialer – især fordi de er billige. Heldigvis er efterspørgslen på tagrender og nedløb i zink og kobber i dag stærkt stigende, hvilket har betydet, at plastiktagrender i dag ikke længere er det foretrukne materiale.

Her hos Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen er vi naturligvis glade for den udvikling, da vi mener, at tagrender og nedløb skal udføres i kobber eller zink. Det holder bedre og ser pænere ud.

Hvis du overvejer at skifte til zink- eller kobbertagrender, er du velkommen til at kontakte os på spblik@spblik.dk, eller på telefonnummer 86 22 26 00. Vi sidder klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have angående pris, levetid, anbefalinger og hvad du ellers er i tvivl om.

Blikarbejde efter dit behov

Vi står som blikkenslager klar til at hjælpe med alle blikopgaver, hvor I har behov for det. Vi holder til på Gunnar Clausens Vej 19A i Viby, men har mulighed for at komme vidt omkring. Kontakt os gerne i god tid på 86 22 26 00, så kan vi give dig svar på, hvorvidt vi har mulighed for at hjælpe i netop dit område.

Vi står klar til at hjælpe i dag

Fra vores adresse i Viby kan vi nemt komme ud og give en hånd med i de fleste byer.

Ring i dag på 86 22 26 00 eller skriv til os, så finder vi en dag, hvor vi kan mødes og snakke nærmere om dine behov og ønsker.